ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΟΥΡΑΣ Κακές γλώσσες. Γεμάτες ζήλια και χολή!

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 20129σχόλια

Με έντονη αγωνιστική διάθεση βλέπουμε τελευταία να εκφράζεται ο κ. Χρήστος Κατσαντούρας Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης εναντίον της επένδυσης χρυσού στο Πέραμα.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε παρουσία της εταιρείας «ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε.» στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης ο κ. Κατσαντούρας εξέφρασε τις αρνητικές θέσεις του για την επένδυση από κάθε πλευρά (οικονομική, κοινωνική, περιβαλλοντική, ιστορική, χωροταξική).
Πληροφορίες που θα επιβεβαιωθούν η θα διαψευστούν σε λίγες μέρες, λένε ότι θα αναλάβει από την νέα χρονιά την θέση του Αντιδημάρχου οικονομικών στην Αλεξανδρούπολη.
Οι κακές γλώσσες λένε ότι αυτή η απόφαση αφορά την επιβράβευση του από τον Δήμαρχο για την οικολογική του συνείδηση αλλά και την βαθιά του γνώση στα οικονομικά.
Εμείς αρνούμαστε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο και πιστεύουμε ότι ακόμη και αν γίνει τέτοια πρόταση - προσφορά του Δημάρχου, ο κος Κατσαντούρας θα την αρνηθεί, διότι δεν ξεχνάμε ότι παραιτήθηκε από το παλιό του πόστο ως Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού γιατί δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του με τις υπάρχουσες δομές.
Εκτός και αν ξεκουράστηκε επαρκώς και είναι έτοιμος και πάλι να επενδύσει την ενέργεια και το …know how του προς το συμφέρον των Δημοτών.
Σε κάθε περίπτωση είμαστε βέβαιοι ότι ο κος Κατσαντούρας είναι σκληρά αντίθετος στις λογικές της εξαγοράς των συνειδήσεων και του ιδεολογικού ξεπουλήματος…
Share this article :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2012 στις 1:53 π.μ.

Μυστηρια περιπτωση ο τυπος. Ειχε διαρευσει οτι ειχε κοντρα με τον Κοζαρη και παραιτηθηκε. Αλλοι λεγανε οτι ειχε κουραστει στο ποστο που ηταν και ηθελε να απολαυσει την συνταξη του. Μετα εντυπωσιασε τους δημοτες με την συμετοχη του στην κινηση πολιτων του Λασκαρακη. Τωρα αυτο το σεναριο αν ισχυει δεν τον τιμαει ιδιαιτερα. Ασχετα απο την αποψη του για τον χρυσο αν δεχτει αυτο το αντιδημαρχηλικι τοτε φαινεται οτι η αντισταση κατα του εργου μαλλον ειναι λιγο σκουριασμενη.

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2012 στις 10:56 π.μ.

Ο Λαμπάκης θα αλλάξει μόνο τον Ξανθόπουλο που εχει δηλώσει οτι δεν ξανακατεβαίνει!!!! Και ο μονος που εχει γνώσεις οικονομικών ειναι ο Κατσαντούρας που ειναι το παραξενοστην αλλαγη????

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2012 στις 11:11 π.μ.

Λες οτι ειναι θεμα γνωσεων ε; Θυμασαι την συνεντευξη του Αγγλια σε εφημεριδα της Κομοτηνης και την θεση του για τα Χρυσωρυχεια;
Μηπως ακους ακομη την γαργαρα που εκανε ο Αγγλιας απο την επομενη μερα; Μηπως φανταζεσαι το περιεχομενο τησ δημοκρατικης κουβεντας που εκανε ο Λαμπακης με το Προεδρο; Πιστευεις οτι την επομενη μερα ο Αγγλιας καταλαβε το λαθος του για την επικινδυνοτητα των χρυσωρυχειων; Ειδες τι πειθω που εχει στα επιχειρηματα του ο Δημαρχος; Χα χα χα χα χα. Μεχρι και τον Βαμβακερο τον εκανε οικολογο.

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2012 στις 11:23 π.μ.

Με 300 εως 2000 τον μηνα μισθους, αποζημιώσεις και εξοδα παραστασης ΟΛΟΙ μπορουμε να εχουμε "πειθώ"!!!! Αυτη η πρακτική βέβαια όταν επιβάλει την άποψη μόνο του Δημάρχου τότε σε τι διαφέρει απο την πρακτική των εταιρειών που "καταγγελονται" οτι λαδώνουν!!!!

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2012 στις 12:03 μ.μ.

'Επ!!!! Ο Λαμπάκης μπαίνει στην αίθουσα, ...ΠΡΟΟΟΣΟΧΉ!!!!!

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 μ.μ.

Ρε παιδιά και οι πέτρες ξέρουν στην Αλεξανδρούπολη οτι τόσα χρόνια το θέμα με τον χρυσό το χρησιμοποιούν οι (μικρο-)πολιτικές "προσωπάρες" μας για να γίνονται ήρωες, να ασκούν "εξουσία" απέναντι στον επενδυτή και το "κράτος των Αθηνών", ενώ παράλληλα προσφέρουν ένα μεγάλο τίποτα με μπόλικη σάλτσα από υποσχέσεις και μεγάλα λόγια στον λαό που παρακολουθεί σαν ντέρμπι ποδοσφαιρικό τα τεκταινόμενα!

Φτάνει πιά η διαφθορά και η διαστροφή, κάποιοι ζούνε αληθινές ζωές και βγάζουν λεφτά με τον ιδρώτα τους...

Ανώνυμος
19 Νοεμβρίου 2012 στις 8:14 μ.μ.

Ξυλο που θελουν όλοι! Εχει βρωμίσει ο τόπος από τα αποβλητα του νοσοκομείου και από τα σκουπίδια του δήμου που ούτε ανακύκλωση κάνει, ο χρυσός τους μάρανε! Α ρε κοσμάκιπαραμύθι που τρως. Μας έγινε και ο Κατσαντούρας οικολόγος! Που πετάει τα τσιγάρα από το παράθυρο του αυτοκινήτου του! Α ρε κοσμάκι παραμύθι που τρως!

Ανώνυμος
26 Νοεμβρίου 2012 στις 10:43 π.μ.

Μεγάλος προβληματισμός υπάρχει στην δημοτική αρχή με το θέμα του Αντιδημάρχου οικονομικών. Απο την μια η υπόσχεση στον κ. Κατσαντούρα για την θέση του Αντιδημάρχου με αντάλλαγμα τον οικολογικό του αγώνα ενάντια στα Χρυσωρυχεία. Απο την άλλη οι αρνητικές εισηγήσεις στελεχών της Δημοτικής αρχής αλλά και υπαλλήλων στον τομέα ολικονομικών, που αμφισβητούν την δυνατότητα του να χειριστή αυτό το σοβαρό πόστο στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.
Εξετάζεται το ενδεχόμενο να του δώσει κάτι άλλο πιο ήπιο και με λιγότερους κινδύνους για ναυάγιο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΟΥΡΑΣ
30 Οκτωβρίου 2013 στις 12:49 μ.μ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ (ΣΧΌΛΙΟ 19/11/2012) ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΣΑΝΤΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1990..... ??? ΠΟΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ....ΜΑΛΟΝ ΕΣΥ ΠΕΤΑΣ ΦΟΥΜΑΡΑ....
...

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template |

Copyright © 2012. Golden Thrace - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Copyright © 2012 mms epsilon | modern media services
Proudly powered by Blogger