ΜΑ…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ; ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΡΩ;;;

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 20123σχόλια

Σοκ, έκπληξη και απογοήτευση δημιούργησε σε μερίδα των επισκεπτών από Χαλκιδική, Κιλκίς και Θεσσαλονίκη η παρουσία…η μάλλον η απουσία της Αστυνομίας στην περιοχή του Περάματος στην διάρκεια της πορείας.
Η κύρια δουλειά των αστυνομικών ήταν να βοηθούν τους πολίτες να βρουν τον δρόμο για το Πέραμα διότι πλην ελαχίστων όλοι οι υπόλοιποι έβλεπαν για πρώτη φορά στην ζωή τους την περιοχή.
Η Αστυνομική Διεύθυνση χειρίστηκε αριστοτεχνικά το θέμα ώστε τελικά η εκδήλωση να είναι ειρηνική, δημοκρατική και πολιτισμένη.
Ήταν ξεκαρδιστική η αμηχανία των νεαρών της ομάδας κρούσης όταν έβλεπαν ότι η εκδήλωση θα τελειώσει χωρίς να σπάσουν τίποτα. Ακούστηκαν αμίμητες φράσεις όπως: «Καλά ρε γιατί ήρθαμε εδώ; Για τσαμπουκά δεν ήρθαμε;» «Ποιος είναι αυτός ο μουσάτος ρε που μας φωνάζει φτάνει, φτάνει;» εννοώντας τον κύριο Λαμπάκη που προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, «Ρε Τόλη που είναι τα ΜΑΤ που μας έλεγες;» εννοώντας τον κύριο Παπαγεωργίου ο οποίος έχει δηλώσει δημόσια πως «μόνο αν σπάσουμε κεφάλια και έρθουν τα ΜΑΤ οι χρυσοθήρες θα χάσουν το παιχνίδι».
Σοφή αποδείχτηκε η απόφαση της εταιρείας να μην ζητήσει καμιά προστασία από την Αστυνομία και να μην μηνύσει κανέναν για τις δολιοφθορές. Τους χάλασε την σούπα. Δεν κατόρθωσε τελικά ο Τόλης, τα παλικάρια του και οι μούσες του να εφαρμόσουν την τεχνογνωσία τους στην Θράκη


Μήπως θυμάστε εκείνη την καταπληκτική Ελληνική ταινία με έναν μπράβο-μπρατσαρά που ρώταγε διαρκώς «Εγώ πότε θα δείρω; Εγώ πότε θα δείρω;»
Share this article :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2012 στις 9:41 π.μ.

Ρε παιδια ο Λαμπακης τους εβαλε ολους στα λεωφορεια και αυτος πηγε με το Δημαρχιακο αυτοκινητο;;; Ουαου! Τσε Και Βαρα!!!

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:02 μ.μ.

σας διαφεύγει μια λεπτομέρια!Ξεχάσατε να αναφέρεται ότι ήταν εκεί και πολλοί δημοσιογράφοι οπότε τα ΜΑΤ κάναν μούγκα δεν τους έπαιρνε να ρίξουν!!!!

Ανώνυμος
15 Ιουλίου 2013 στις 5:56 μ.μ.

Μα τι γελειο ριχνω που διαβαζω ενα αρθρο (ο θεος να το κανει) και μετα σχολια απο τον αρθρογραφο υπογεγραμμενα ως ανωνυμος....

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template |

Copyright © 2012. Golden Thrace - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Copyright © 2012 mms epsilon | modern media services
Proudly powered by Blogger