Απίστευτο!!! (videos)

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 20126σχόλια

Ο άνθρωπος που έχει αφιερώσει την ζωή του αποκλειστικά  για να σώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες απο τα Χρυσωρυχεία, μας διδάσκει ήθος, αγωνιστικότητα, δημοκρατική σκέψη, δικαίωμα στην έκφραση, πολιτισμό, νομιμότητα και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα..
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ

Ο “ΘΕΟΣ-ΤΙΜΩΡΟΣ” Τόλης Παπαγεωργίου προτρέπει τους Θρακιώτες σε αγώνα, δηλώνοντας δημόσια οτι δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει “ ΑΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ”. Φυσικά δεν εννοεί το δικό του παιδί το οποίο ζει προφανώς μακριά απο την Θράκη. Εννοεί τα δικά μας παιδιά που ζουν και εργάζονται η ΔΕΝ εργάζονται εδω στον τόπο μας! Και δεν σταματάει εδω


Αυτός ο ήρωας προτρέπει όσους διαφωνούν να πάρουν κυριολεκτικά τα όπλα. Και συνεχίζει:


Ζητά και προτρέπει όλους μας να καταστρέψουμε, να κάψουμε και να γκρεμίσουμε (ελπίζουμε όχι να σκοτώσουμε).
Αυτός ο δημοκράτης-μαχητής δηλώνει δημόσια ότι τους Νόμους και τους Δικαστές τους έχει ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!!!!! αρκεί να φέρει εις πέρας την αποστολή που του ανέθεσαν.


Μελετήστε τις πρακτικές του και θα καταλάβετε ποιους εκπροσωπεί και με ποιον σκοπό!
Μήπως μπροστά στην λογική η στον παραλογισμό αυτού του μυστήριου ανθρώπου το κυάνιο μοιάζει με πρόσκοπο;;;
Μήπως το δηλητήριο που σπέρνει στα θεμέλια της τοπικής μας κοινωνία ο κος Παπαγεωργίου κάνει το κυάνιο να φαντάζει σαν χυμός φρούτων;;;
Δείτε τον και προβληματιστείτε! Το δικαίωμα για αντίδραση ενάντια στα Χρυσωρυχεία είναι ιερό και το χαιρετίζουμε όλοι, είτε διαφωνούμε είτε υποστηρίζουμε το έργο.
Είναι δυνατόν να παραπλανά τους πολίτες ένας τραμπούκος “ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ” και να τους ωθεί σε εμφύλιο πόλεμο;;;;
Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης (προς τιμήν του) προσπάθησε κατα την διάρκεια της πορείας-διαμαρτυρίας στο Πέραμα, να εμποδίσει τους τραμπουκισμούς και τις καταστροφές απο μερίδα πολιτών. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε! Απέδειξε όμως ότι τιμά τους όρκους που έδωσε ως δικηγόρος και ως Δήμαρχος. Έδειξε ότι δεν ασπάζεται τις “αρχές” του κου Παπαγεωργίου.
Θα είμαστε ευτυχείς αν όλοι οι θεσμικοί που παραβρέθηκαν εκεί, ταυτίζονται με τον κύριο Λαμπάκη σε αυτό το θέμα και όχι με την ζούγκλα που έχει στο μυαλό του ο επαναστάτης Τόλης.
Πάντως σε κάθε μια από αυτές τις δημοκρατικές εκδηλώσεις των Ελλήνων πολιτών θα παρίσταται και ο δημοσιογραφικός κόσμος για να αποτυπώνει και να μεταδίδει τα γεγονότα, καλύπτοντας με ρεπορτάζ την επικαιρότητα.
Ελπίζουμε ότι τα μέλη  της Διανομαρχιακής Επιτροπής, είναι και θα παραμείνουν σοβαροί, αποτρέποντας και καταδικάζοντας κάθε τι έκνομο που θα προκύψει από τον πυρήνα της ή παρεισφρήσει στους κόλπους της!
Και επίσης δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι αυτοί οι ίδιοι, σοβαροί άνθρωποι και συμπολίτες μας, ενστερνίζονται τις... πολεμοχαρείς απόψεις του εναλλακτικού οικολόγου Τόλη Παπαγεωργίου!
Κύριε Παπαγεωργίου, ευτυχώς η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν είναι τυφλή! Απλά δεν έτυχε ακόμα να πέσετε στην αντίληψή της. Ελπίζουμε πως... δεν θα αργήσει να  σας δει!!!
Share this article :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2012 στις 9:45 π.μ.

Αυτον ακομα δεν τον δεσανε;

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2012 στις 9:52 π.μ.

Τους Υπουργους και εμεις τους εχουμε γραμμενους μεγαλε. Αλλα τους Νομους και τους Δικαστες;;; Που ζεις ρε Ανακοντα;;; Αυτο διδασκεις στα παιδια σου;;; Θα ηταν ονειρο να σε δουμε πισω απο τα καγκελα για 5-6 χρονια να δουμε θα εβρισκες μετα χωρο για να γραψεις τους Νομους και τους Δικαστες; Ψευτομαγκα. Βαλε μπροστα την κορη σου να της σπασουν το κεφαλι και ασε τα δικα μας παιδια Γητευτη των αβουλων!!

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2012 στις 9:57 π.μ.

ΕΦΑΓΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΑΤ, ΞΥΛΟ, ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΛΛΑ....ΠΑΠΑΛΑ!

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2012 στις 9:59 π.μ.

Αυτος νομιζω οτι διετελεσε και Δημοτικος Συμβουλος σε καποιο Δημο της Χαλκιδικης διπλα στο Αγιο Ορος. Πρεπει να ειχε και καποια σχεση με το Βατοπεδι σε κατι δικαστικες διαμαχες.

Ανώνυμος
9 Δεκεμβρίου 2012 στις 2:19 μ.μ.

Αν σκοτωθεί κόσμος δεν των ενδιαφέρει,γιατί σε κάθε αναταραχή που γίνετε ο πρώτος που γίνετε άφαντος είναι αυτός? Μήπως γιατί αυτοί που τον ακολουθούν είναι ΧΑΙΒΑΝΙΑ????????????????

Ανώνυμος
10 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:35 π.μ.

Αυτο ειναι το καθικι που ακολουθουν μερικα καρναβαλια.Καμαροστε τον αρχηγο σας που στελνει τα παιδια σας να σκοτοθουν για να γεμισει αυτος την τσεπη του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template |

Copyright © 2012. Golden Thrace - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Copyright © 2012 mms epsilon | modern media services
Proudly powered by Blogger