Κάποιοι μιλούν για εξαγορά συνειδήσεων και εμπόριο ελπίδας

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 20123σχόλια

Από αμήχανοι έως και έξαλλοι φέρονται να είναι τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε Έβρου αλλά και κεντρικά στελέχη του κόμματος στην Αθήνα, οι οποίοι πληροφορήθηκαν για την αυθαιρεσία του Γιώργου Ουζουνίδη στελέχους της Δημοτικής αρχής του Βαγγέλη Λαμπάκη, να μιλήσει ως επίσημος εκπρόσωπος του κόμματος στον Έβρο στην πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στα Χρυχωρυχεία στο Πέραμα.
Στην ΝΟΔΕ Έβρου υπάρχει έντονος εκνευρισμός διότι οι Εβρίτες ψηφοφόροι της ΝΔ βλέπουν ήδη τις παρενέργειες που δημιουργούνται από την διπλή ιδιότητα του Προέδρου τους Σταύρου Σταυράκογλου, που ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου, οδηγείται μοιραία σε εξαρτήσεις αντιμετωπίζοντας πλέον σοβαρά πολιτικά διλήμματα.
Την Κυριακή την ίδια ώρα που γινόταν η πορεία, ο κος Σταυράκογλου παρέδωσε μαζί με στελέχη του κόμματος και δημοτικούς συμβούλους, τα ρούχα που μαζεύτηκαν με πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ ΕΒΡΟΥ, για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Άνθιμο.
Ίσως λοιπόν ο κος Σταυράκογλου πράγματι να εξουσιοδότησε τον κ. Ουζουνίδη να μεταφέρει μήνυμα του στην πορεία διαμαρτυρίας.
Προφανώς όμως ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ λησμόνησε πως ο αρχηγός του κόμματος και Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε πρόσφατη συνέντευξη του στην Καθημερινή, έκανε γνωστή την απόφαση του να προχωρήσει στην αδειοδότηση των επενδύσεων χρυσού. Ανάλογα έχουν εκφραστεί και Υπουργοί, Βουλευτές και στελέχη του κόμματος (Μηταράκης, Μητσοτάκης, Μιχελάκης, Γεροντόπουλος, Δερμετζόπουλος κ.λπ).
Η σκληρή παραταξιακή πειθαρχία που επέβαλλε ο Δήμαρχος στα στελέχη του σε ότι αφορά το θέμα των χρυσωρυχείων οδηγεί σε τέτοιες παρεξηγήσεις.
Άραγε ο κος Ουζουνίδης θα επιλέξει την κομματική ιδιότητα η κάποια θέση Προέδρου η Αντιδημάρχου και την νέα χρονιά του 2013;;;
Γιατί και τα δύο μάλλον δεν θα συμβιώσουν…

Κάποιοι μιλούν για εξαγορά συνειδήσεων και εμπόριο ελπίδας.
Γεια σου Ελλαδάρα με τους πολιτικούς ογκόλιθους σου.
Share this article :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2012 στις 9:44 π.μ.

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2012 στις 11:32 π.μ.

ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΣΕ ΣΒΗΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ!!!! ΦΥΓΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ!!!! ΕΙΣΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ!!!!

Ανώνυμος
19 Νοεμβρίου 2012 στις 8:09 μ.μ.

καλα να παθεις Σταυρακογλου! Αφου για μια καρεκλίτσα (ουτε καν καρακλάρα) στον Δημο, αποφάσισες να γίνεις το τσιράκι του Λαμπάκη. Να δεις τι θα πάθεις σε λίγο που η Δημαρχαρα θα σε φτυσει κι εσένα, όπως και όλους τους κατά καιρους κολλητούς συνεργάτες! Και τότε να φωνάξεις τον Ουζουνίδη να σε σώσει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template |

Copyright © 2012. Golden Thrace - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Copyright © 2012 mms epsilon | modern media services
Proudly powered by Blogger