ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ή ΗΘΙΚΑ;;;

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 20122σχόλια


Μας προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση και έκπληξη το έγγραφο απόφαση ανάληψης υποχρέωσης καταβολής ποσού 24.600 ευρω για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατά πράξεων η παραλείψεων της Διοίκησης σε σχέση με την εγκατάσταση χρυσωρυχείου στο Πέραμα.

Δεν θέλουμε την παρούσα στιγμή να σχολιάσουμε η να αναρωτηθούμε με ποιον τρόπο έγινε από το Δημοτικό Συμβούλιο η επιλογή του Νομικού γραφείου, πως προσδιορίστηκε η αμοιβή, ποιες δράσεις ανέλαβε να κάνει και αν τις έκανε την κατάλληλη στιγμή κ.λπ, κ.λπ.

Μια πηγή μας είπε ότι αν το ΣΤΕ η τα Υπουργεία απέρριπταν την ΜΠΕ των Χρυσωρυχείων τότε η Νομική εταιρεία δεν θα έπαιρνε την αμοιβή. Θετικό ακούγεται κι αυτό.

Υπάρχει όμως ένα ερώτημα που θα άξιζε να απαντηθεί.

Εφόσον αυτός ο κοινωνικός αγώνας είναι τόσο ιερός, εφόσον ο πρωταγωνιστής αυτού του αγώνα και Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης είναι νομικός και συμμετέχει σε νομική εταιρεία (έστω και αν αδρανοποίησε την ιδιότητα του και την μετοχική του σχέση), και εφόσον ο δικηγορικός σύλλογος Αλεξανδρούπολης έχει επίσημα ταχθεί ενάντια στο έργο χρυσού και συμμετέχει σε αυτόν τον αγώνα, δεν θα ήταν ηθικά σωστό να παρασταθεί αδαπάνως σε κάθε ενέργεια νομικής εκπροσώπησης;

Ακόμη και τα παράβολα θα έπρεπε ίσως να πληρώσει ο δικηγορικός σύλλογος υπέρ των δημοτών Αλεξανδρούπολης. Ίσως να άξιζε τον κόπο να ανέθετε ο κ. Δήμαρχος στην δική του νομική εταιρεία (επίσης αδαπάνως) να εκπροσωπήσει νομικά τον Δήμο ενάντια στο έργο χρυσού!

Παράλογο;;;;

Εκτός όλων των παραπάνω αξίζει να θυμόμαστε ότι στον Δήμο Αλεξανδρούπολης υπάρχουν δύο νομικοί σύμβουλοι και ένας ακόμη δικηγόρος συμπαραστάτης του Δημότη. Γιατί δεν αξιοποίησε το Δημοτικό Συμβούλιο τις γνώσεις τους; Τους θεωρεί ανίκανους; Ελπίζουμε  πως όχι.



Share this article :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2012 στις 10:03 π.μ.

Καλοοοοοοοοο!!!!!! Δημαρχος και Προεδρος Δημοτικου Συμβουλιου Δικηγοροι. Κωμωδια ζουμε. Οι ιπποτες της στρογγυλης τραπεζης.

Ανώνυμος
19 Νοεμβρίου 2012 στις 8:17 μ.μ.

πως κανετε ετσι βρε! σιγα τα λεφτά! τώρα που θα απολυθούνε κάποιοι από τον Δήμο θα κάνει οικονομία και θα τα δώσει στους συναγωνιστές λαμόγια που έχουν κάνει το χρυσό καραμέλα και νομίζουν ότι είναι και ήρωες - μετ' αποδοχών

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template |

Copyright © 2012. Golden Thrace - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Copyright © 2012 mms epsilon | modern media services
Proudly powered by Blogger