Επίθεση με μολότωφ στα εργοτάξια Σκουριών στη Χαλκιδική

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 20132σχόλια



Επίθεση με βόμβες μολότωφ επιχείρησαν τη νύχτα άγνωστοι κουκουλοφόροι στα εργοτάξια Σκουριών της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ομάδα περίπου 50 κουκουλοφόρων επιτέθηκε στο εργοτάξιο με μολότοφ. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι άγνωστοι έδεσαν και περιέλουσαν με βενζίνη δύο φύλακες, απειλώντας ότι θα τους κάψουν, ενώ στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε περίπου δέκα οχήματα της εταιρείας, καθώς και σε τεχνολογικό εξοπλισμό.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας φύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και σε κατάσταση σοκ.

Η αστυνομία κάνει λόγο για συντονισμένο χτύπημα, που διήρκεσε μόλις 15 λεπτά. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 27 προσαγωγές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και protothema.gr


Πηγή:www.capital.gr
Share this article :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:22 π.μ.

Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΛΑΜΠΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ !!!! ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ!!!!

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2013 στις 4:18 μ.μ.

Συγχαρητήρια στους κουκουλοφόρους. Η κυβέρνηση οδηγεί την πατρίδα στο χαμό. Κάτι θα ξέρει αυτή. Χρέος των πολιτών ποιο είναι άλλο αν όχι να βοηθάει την κυβέρνηση στο έργο της; Αυτό κάνουν και οι κουκουλοφόροι. Μένει κάποιος να εξηγήσει τη στάση της κυβέρνησης-όχι των κουκουλοφόρων-την ίδια στιγμή θα έχει εξηγήσει και τη στάση εκείνων. Σύμπνοια πολιτών και κυβερνώντων. Γιατί κανείς δεν το βλέπει έτσι; Ως για τη στάση της κυβέρνησης έχω την προσωπική εξήγησή μου: ξέρει ότι δεν υπάρχει σωτηρία, σπρώχνει με όλες τις δυνάμεις της προς το χαμό, ώστα να μη μένει τίποτε άλλο να χαλαστεί παρά το χάλασμα, δηλαδή να αρχίσει το χτίσιμο. Μπράβο στους κουκουλοφόρους.
Γιώργης Χολιαστός

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template |

Copyright © 2012. Golden Thrace - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Copyright © 2012 mms epsilon | modern media services
Proudly powered by Blogger