ΟΙ ANTIGOLD ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΗ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΟΥΣ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 20130 σχόλια

Το θέατρο του παραλόγου και ο εμπαιγμός από τους... antigold θεσμικούς της Θράκης προς το λαό της συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Ο κόσμος έχει φτάσει στην απόλυτη εξαθλίωση και αυτή συνεχίζουν να κρύβονται πίσω από τα πολιτικά παιχνίδια και τις ιδεολογικές εμμονές τους.

Ο δήμαρχος Μαρωνείας - Σαπών κ. Ηλίας Ιωαννάκης επέστρεψε ως μη αποδεκτή την πρόσκληση που του απηύθυνε ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης για ανοιχτό διάλογο που αφορά την έγκριση της απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ) για το πρόγραμμα ερευνητικών γεωτρήσεων στις Σάπες. (Δείτε εδώ)

Την ίδια στιγμή ο ίδιος άνθρωπος κάνει έκκληση στην πολιτεία να στρέψει το βλέμμα της στις Σάπες γιατί η ανεργία αγγίζει το 90% (!!!!) και ο άνεργος κόσμος της περιοχής έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση...! 

Είναι όμως ο ίδιος θεσμικός άρχοντας που ενώ οι δημότες του ζητούν να λάβει υπόψη τη βούληση και το θέλω τους για την εκκίνηση της μεταλλευτικής επένδυσης εκείνος μάλλον τους αγνοεί επιδεικτικά και έχει οχυρωθεί πίσω από ένα "όχι" που μάλλον εκπορεύεται από πολιτικές σκοπιμότητες κι όχι της ανάγκες της κοινωνίας που είναι ο πρώτος πολίτης.(Δείτε εδώ)

Από την άλλη πλευρά, οι κάτοικοι των Σαπών κάνουν παραστάσεις διαμαρτυρίας σε δημοτικά, διανομαρχιακά και περιφερειακά συμβούλια γιατί οι πολιτικοί δεν λαμβάνουν υπόψη τα θέλω, τη δυστυχία και την εξαθλίωση τους τους και εκείνοι αντί να κάτσουν να τους ακούσουν και να πράξουν αυτό που απαιτεί η λαϊκή βούληση την οποία υποτίθεται εκπροσωπούν διακόπτουν τα συμβούλια με το πρόσχημα της έλλειψης απαρτίας, μόνο και μόνο για να μην ακουστεί η κραυγή απελπισίας αυτών των ανθρώπων. (Δείτε εδώ και  εδώ)

Γιατί τόση επιδεικτική αδιαφορία και αδιάλλαξία απέναντι σ' αυτόν τον κόσμο; Ποιά είναι η ανάγκη που ωθεί του θεσμικούς σε τέτοιες συμπεριφορές απέναντι τους;
Πηγή: politesaristoteli.blogspot.com
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template |

Copyright © 2012. Golden Thrace - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Copyright © 2012 mms epsilon | modern media services
Proudly powered by Blogger